Verkoop woning

U wilt uw woning verkopen.

Deze stap neem je niet zo maar. Veranderingen in de privé situatie, ander werk of verandering in de gezinssituatie zijn maar redenen om naar een ander huis te gaan kijken. U groet eruit of u dreigt veel te groot te gaan wonen.

Kortom, het moet anders.

Toch is het verkopen van uw woning niet zo maar een stap. In dat huis ligt een deel van uw leven.

Dan komt de grote vraag, wat is de woning waard, wat doet de markt?

Niet eenvoudig, uw woning is uw kasteel, daar wilt u een goede prijs voor krijgen.

Als makelaar ga ik uw woning bekijken. Ik geef u uitleg over waarde vermeerderende aspecten maar ook over zaken die er niet toe doen.

Ik zal een voorbeeld geven; het huis is pas geverfd. Dat klinkt leuk maar een huis hoort in de verf te zitten dus dat is niet bijzonder.

Uw huis heeft waarschijnlijk concurrenten. Die ga ik voor u inschatten. Mijn stelling is; u hoeft niet de duurste of de goedkoopste te zijn, uw huis moet marktconform geprijsd worden.

We gaan een relatie aan. De eerste kijker is meestal niet de koper. Voor u een spannende periode.

Ik probeer u zo volledig mogelijk te informeren. Het steeds opnieuw contact leggen met aspirant kopers is de grootste uitdaging. Er bestaan veel marketing formules voor maar of die ook van toepassing zijn op uw woning is maar de vraag. Er is bv. De stelling dat de koper in een straal van 500 meter rond de woning woonachtig is. Het klopt niet altijd maar onwaar is deze stelling niet.

Graag kom ik met u in gesprek om de woning in de verkoop te nemen.