Beschrijving

Midden in het groen staat deze charmante recreatiewoning. Alle ruimte die u wenst is aanwezig. De oprit biedt ruimte aan meerdere auto's, het terras voor de woning kan niet beter. Het huis heeft een gezellige woonkamer, een eetkeuken, slapen en baden op de begane grond en vooral veel ruimte rondom het huis. Op de kavel staat een schuur met twee garagedeuren.

Indeling

Entree, hal, keuken 3 x 4 mtr. badkamer, slaapkamer 4 x 5 mtr, Woonkamer 8 x 4 mtr, opgang/bijkeuken naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich twee kamers. 

De keuken is voorzien van een spoelbak (type 1,5) combimagnetron, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat. De Siematic keuken is voorzien van veel laden, een carrousselkast en een kast met korfladen.
Er is gewerkt met inbouwspots en het plafond van de keuken is voorzien van een susteemplafond.

De woonkamer is een bezichtiging waard. Aan drie zijden bevinden zich ramen, de openslaande deuren komen uit op het terras. In de zomer is het terras een verlengstuk van de kamer.
In de winter maakt de open haard het verblijf in de woonkamer bijzonder genoeglijk. Alle ramen hebben zgn. roede-verdeling. de Frans eiken vloer maakt de kamer extra sfeervol.

De badkamer sluit aan op de slaapkamer. In de badkamer bevindt zich een ligbad, welke ook als douche gebruikt kan worden, een badkamerneubel met wasbak, een designradiator en toilet.
De ruimte is voorzien van een lucht afzuigsysteem. Vloerverwarming maakt de badkamer compleet.

Vanuit de badkamer komt u in de slaapkamer, 4 x 5 mtr. Met een deur naar de tuin.

De woning is voorzien van hardhouten raamkozijnen en rolluiken. De verwarming geschiedt middels centrale verwarming.

Op de kavel staat een garage van 5 x 5 mtr. met kelder, een carport en een houtberging.

Eerste verdieping

Twee slaapkamers, beide voorzien van dakramen.

Kenmerken